Important Notice

Google Chrome has stopped supporting NPAPI which is the technology the game launcher plugin relies on to start the game.

If you want to be able to launch the game while using this browser you can re-enable NPAPI support with the following steps:

  1. Go to the following URL: chrome://flags/#enable-npapi
  2. Choose 'Enable' under the 'Enable NPAPI' heading.
  3. Restart Chrome.
  4. You should now be able to start the game.
You can read more about this here.
      

Important Notice

Battlefield Heroes will shut down on Tuesday, July 14th, 2015 and you will not be able to play the game after this date. By clicking “continue” you accept the terms of service and have read our shutdown announcement that you will find here.

      
Hello There, Guest!

29-10-2009, 02:35 AM | Post: #121
ThatSniperGuy 
Ty Very Helpful
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 09:32 AM | Post: #122
CuCcUrUcUz 
Hi
i don't find where is explained how to share ability or potion with my team...
Anyone could say to me how to do, please? =)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 02:03 PM | Post: #123
master106 
i can not start the game can you help me please?
Dodgy
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 02:49 PM | Post: #124
master106 
same problemDodgyDodgyDodgy
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 03:22 PM | Post: #125
petardin 
i have a noob question:
been playing this couple hours and i cant find how to activate Frenzy Fire, yes i know it only works with a SMG?? can you help me plx
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 03:24 PM | Post: #126
petardin 
(29-10-2009 09:32 AM)CuCcUrUcUz Wrote:  Hi
i don't find where is explained how to share ability or potion with my team...
Anyone could say to me how to do, please? =)

you can share your medkit with others if they are within range when you use it, its done automatically
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 08:28 PM | Post: #127
naruto_LOL 
test lololol

(02-08-2010 08:08 PM)Tomonor Wrote:  
(02-08-2010 08:07 PM)arbelyjon Wrote:  Noobs are calling pros hacker! thats what makes the world go around

I thought it's the sun's gravity field. Oh well.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 09:53 PM | Post: #128
StefStalk 
this is bad they tempt u to get battlefunds WHITCH GIVES THEM MONEY just so u can get COSTUMES WTF MAAN !?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 09:55 PM | Post: #129
StefStalk 
reply yeah if windows 8 exists CUZ I GOT WINDOWS 8!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 11:19 PM | Post: #130
sezaite 
how can ı create a gunner when ı have one comando
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-10-2009, 11:47 PM | Post: #131
Fondygirl 
how do you host a game
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-10-2009, 06:32 AM | Post: #132
Joharassit 
Hello, I just started playing the game yesterday & have a question, after you complete a mission map & you are able to level & distribute you skill points, how do you do this?

I look all over my screen & don't see an appropriate button to press & the next battle usually starts when I don't want it to, because I am still trying to figure out how to distribute my points after I level, please how do I do this?

ThanksSmile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-10-2009, 11:48 AM | Post: #133
SteamMole 
each time I am trying so play I get a message that I need a password, i get 1 second to fill it in and I end up on the choose hero scrn telling me I have an invalid password. does anyone know what password i need or what the password is?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-10-2009, 12:49 PM | Post: #134
ThePhenomenon 
Every time I press play now I have to give my Admin password and I don't know what that password is!!I've never been asked that before,why now?

[Image: 1]

Times called a Hacker : 2Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-10-2009, 08:10 PM | Post: #135
heros444 
lets battle grrrrrrrrrrrrr
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-10-2009, 09:37 PM | Post: #136
crackingman 
can you just tell me how do i have to this BF game can any body help me
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2009, 10:14 AM | Post: #137
blackx24 
my updater keeps on freezing can anyone help?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2009, 03:08 PM | Post: #138
chopane 
hi my name is chopane and well when i click the play it wont let me start and i dont know why thanks form chopane.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2009, 08:35 PM | Post: #139
Sgt.KPeterson 
(28-10-2009 11:43 PM)sage97143 Wrote:  
(28-10-2009 10:05 PM)Sgt.KPeterson Wrote:  
(25-09-2009 08:01 AM)nhail123456 Wrote:  how do you start to go into battle because im new to this i don`t know how to do it so can you please help me thanks nhail123456
Macs don't workSad Sry.

im with him how do you start this game and will a mac work for this game
im getting really madAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
what if i have firefox though will it work then
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2009, 10:02 PM | Post: #140
weaponmaster2 
i got a question:
i bought a hero space for bfs and i cant create a hero, can you help me?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend