Hello There, Guest!

13-07-2012, 02:05 AM | Post: #1
RudyBlank- 
Hello I understand there are other threads out there but none have helped me. I am thinking about getting other computer for this game. Mine crashes a lot cause its old. It has 4GB RAM which i thought was enough when I still play on Super Low settings and i still lag. This new computer is DUal processor with 4GB RAM and 500GB storage. I'm not a computer genious but I want to know with a new computer what FPS you guys think i'll run at even higher than Super Low settings.

[Image: 3]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-07-2012, 02:47 AM | Post: #2
Nudelicious 
You can buy the worst PC ever and it will still handle this game on low.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-07-2012, 12:29 PM | Post: #3
xXMohamedXx 
Bro, it's a graphic problem
Your graphic card "video card" can't handle the game.

if it's a Desktop, "just change the graphic card".

if it's a laptop, you have two choices
- Change the motherboard that has the graphic card with it "will cost you a price of new laptop"
- Get a new Laptop, with a good performance , just enter the store ask the guy with a laptop that can handle FPS games.

Check this out for some info about hardware requirments:
http://www.battlefieldheroes.com/en/hardware

[Image: tiabb-600x250.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-07-2012, 01:54 PM | Post: #4
RaBidDoG 
(13-07-2012 02:05 AM)RudyBlank- Wrote:  Hello I understand there are other threads out there but none have helped me. I am thinking about getting other computer for this game. Mine crashes a lot cause its old. It has 4GB RAM which i thought was enough when I still play on Super Low settings and i still lag. This new computer is DUal processor with 4GB RAM and 500GB storage. I'm not a computer genious but I want to know with a new computer what FPS you guys think i'll run at even higher than Super Low settings.

cant be answered without computer specs.

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-07-2012, 02:32 PM | Post: #5
Dr.Pepper1885 
The Frames per second depend on the video card not on the RAM.
The RAM helps to load maps faster.
With a Pentium G620 CPU, H61 mainboard, 4 GB DDR3 1333 RAM and a Radeon HD 6670 graphic card you can play BFH in High detail.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-07-2012, 08:50 PM | Post: #6
mondogenerator 
Post your system specifications.

What CPU.
How many GB RAM.
What videocard.

Otherwise it's just guesswork.

[Image: 2]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend