Hello There, Guest!

03-07-2012, 05:22 PM | Post: #1
nStyracoz 
Hi guys,

today I connected to my servers like always with XTIAN. I use the "Autoconn" function for this. My first server (Nitroserv) couldn't connect, but my Multiplay gameserver connected immediately. I tried restarting my Nitroserv server but still can't connect to XTIAN or AA. I tested both Admintools. The server is online because there are people playing, but I just can't connect with any admintool.

My IP, Port + Password are still the same, I checked it. I autoconnect always so it's something different then those 3 things. A screenshot:

http://i47.tinypic.com/34s2ute.png

If someone can help me figuring out what the real problem is, I would be very thankful Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2012, 06:11 PM | Post: #2
bfhXTIAN 
I can not join your server from bookmark:

"Unfortunately you can not join ...."

Try restart your server again.

Sometimes I need to restart my i3D server 5-10 times before I can connect to it.

Hope this helps Smile

[Image: xtianrcon_banner.png]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2012, 08:16 PM | Post: #3
nStyracoz 
(03-07-2012 06:11 PM)bfhXTIAN Wrote:  I can not join your server from bookmark:

"Unfortunately you can not join ...."

Try restart your server again.

Sometimes I need to restart my i3D server 5-10 times before I can connect to it.

Hope this helps Smile
Thanks for your fast replying XTIAN Wink
My problem is solved, I have changed my IP adress and I could connect again Smile
Thanks a lot!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend