Important Notice

Google Chrome has stopped supporting NPAPI which is the technology the game launcher plugin relies on to start the game.

If you want to be able to launch the game while using this browser you can re-enable NPAPI support with the following steps:

  1. Go to the following URL: chrome://flags/#enable-npapi
  2. Choose 'Enable' under the 'Enable NPAPI' heading.
  3. Restart Chrome.
  4. You should now be able to start the game.
You can read more about this here.
      

Important Notice

Battlefield Heroes will shut down on Tuesday, July 14th, 2015 and you will not be able to play the game after this date. By clicking “continue” you accept the terms of service and have read our shutdown announcement that you will find here.

      
Hello There, Guest!

08-06-2012, 06:29 PM | Post: #1
HamzixBoy 
Hello.. i have a big bug.. i play 2-3 minutes bfh, and it appears *THERE IS A PROBLEM WITH YOUR CONNECTION* and kick me in meniu.. And there is a *Error 3*

I have try'ed everything , re-install the game.. change browser.. try to do everything with punk buster... but nothing..

Please help me.. i really want to play...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2012, 06:39 PM | Post: #2
Wixxi 
Error 3 ..? Don't think i'm familiar with that one.

Try reinstalling the game. Something might have gone corrupted.

Connection issues seems more like a background app eating up your speed. Disable all downloaders. Set anti-virus to game mode.

Do a speedtest at http://www.speedtest.net/ and tell me your location.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2012, 07:20 PM | Post: #3
HamzixBoy 
(08-06-2012 06:39 PM)Wixxi Wrote:  Error 3 ..? Don't think i'm familiar with that one.

Try reinstalling the game. Something might have gone corrupted.

Connection issues seems more like a background app eating up your speed. Disable all downloaders. Set anti-virus to game mode.

Do a speedtest at http://www.speedtest.net/ and tell me your location.

I try'd to re-install the game like 10 times .lol. seriosly.. but its still not work.
I live in lithuania -
At speed test my results are. :
Download speed : 50,55 Mb/s
Upload speed : 45,72 Mb/s

- Thank you for your help.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2012, 07:49 PM | Post: #4
Wixxi 
Speed seems fine. Does it state punkbuster anywhere when ur getting kicked?

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2012, 07:53 PM | Post: #5
NohhPutsuTV_BFHs 
Make sure to restart your reuter and/or web connection.
Try disconnecting and reconnecting your cable. If it doesn't work, contact Support.

[Image: klcMwYi.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2012, 07:55 PM | Post: #6
XxItzMyxX 
restart your reuter or restart your pc

[Image: sing1z.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2012, 07:59 PM | Post: #7
HamzixBoy 
(08-06-2012 07:49 PM)Wixxi Wrote:  Speed seems fine. Does it state punkbuster anywhere when ur getting kicked?

No, i have updated my punkbuster and i think it work's fine.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend