Hello There, Guest!

21-05-2012, 06:27 PM | Post: #1
AmritSahota 
So I just bought a new computer, well the parts. So I was wondering how well it will be able to perform with BFH. Costed me about $600.

Thanks

Here are all the parts:
1. AMD A8-3870K Black APU Quad Core Processor W/ Radeon 6550D HD GFX Socket FM1 3.0GHZ 4MB Retail Box
2. ASUS F1A75-M mATX FM1 DDR3 AMD A75 2PCI-E16 1PCI-E1 1PCI USB3.0 SATA3 HDMI DVI GBLAN Motherboard
3. G.SKILL Ripjaws X F3-12800CL9D-8GBXL 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24 Memory
4. Zalman CNPS 5x Performa PURECOPPER/ALU 92MM Fan CPU Cooler LGA1156 1155 775 AM3 AM2 F *IR-$3*
5. Seagate Barracuda 7200.12 500GB 3.5IN 16MB Cache SATA3 Internal Hard Disk Drive HDD
6. ASUS DRW-24B1ST 24X SATA DVD Writer OEM Black
7. OCZ ModXStream Pro 700w ATX 20/24PIN SLI Ready Modular Cables 135mm Fan 80PLUS Power Supply
8. Zalman Z9 Plus ATX Mid Tower Case Black 3X5.25 1X3.5 5X3.5INT No PS W/ Fan Controller & Temp Display
9. Microsoft Wireless Multimedia 3000 Keyboard With SOFT-TOUCH Palm Rest

[Image: 0911.gif]
(This post was last modified: 21-05-2012 07:00 PM by AmritSahota.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-05-2012, 06:29 PM | Post: #2
~DutchDawnie~ 
Money hacker.

[Image: 2you1id.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-05-2012, 06:31 PM | Post: #3
ironsiolder123 
Medium/high. Would be better if you stuck a good graphics card in there. Other than that it looks smackingly good.

I'm a community moderator. Not an official EA rep.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-05-2012, 06:37 PM | Post: #4
TadejV 
Graphic card too suckish.

I'd expect medium/high and most probably not full hd...

[Image: TGaUS.png]

Thanks to Lirichesky for colouring the drawing .

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-05-2012, 06:44 PM | Post: #5
AleksGorecki 
sounds good to me.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-05-2012, 06:58 PM | Post: #6
AmritSahota 
Will I be able to play on high without lag?
I can't change the graphic because I already ordered it. No biggy though.
And what does it mean by resolution in-game? Will this computer be able to run bfh at a decent resolution.

Thanks all.

BTW: It costed about $600

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-05-2012, 07:18 PM | Post: #7
NyanCat154 
I think it would be best for you to use what you have and then think about using something else, like testing it.

[Image: 1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-05-2012, 10:49 PM | Post: #8
AmritSahota 
do you guys think ill be able to record or no?

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-05-2012, 01:13 PM | Post: #9
RaBidDoG 
(21-05-2012 06:58 PM)AmritSahota Wrote:  Will I be able to play on high without lag?
I can't change the graphic because I already ordered it. No biggy though.
And what does it mean by resolution in-game? Will this computer be able to run bfh at a decent resolution.

Thanks all.

BTW: It costed about $600

yes u can change the graphics because you did not BUY a graphics card.

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-05-2012, 04:21 PM | Post: #10
Dr.Pepper1885 
You have bought a PC without a graphic card. It has HD 6550D integrated graphics equivalent to HD 6450 in terms of graphic power. That will play BFH on High at 1024x768 resolution, maybe 1280x720. But your graphic card slot is empty and you can any card if more graphic power is needed.

(This post was last modified: 22-05-2012 04:21 PM by Dr.Pepper1885.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-05-2012, 08:55 PM | Post: #11
AmritSahota 
So if I want a graphic card, I can still add one??? I thought the Radeon was the graphic card.
So this is the integrated card and I can add a dedicated without touching the Radeon?

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23-05-2012, 02:00 PM | Post: #12
Dr.Pepper1885 
Yeah you can add any dedicated graphic card if you need it. The integrated HD 6550D graphic is not a card it comes inside your processor.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23-05-2012, 08:50 PM | Post: #13
AmritSahota 
Oh, is the HD graphic that terrible? Lol..... and do you think I will be able to record? And thx everyone and Dr.Pepper1885

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-05-2012, 08:47 PM | Post: #14
AmritSahota 
/bump bi di do

[Image: 0911.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-05-2012, 09:21 PM | Post: #15
tropicozbest
(23-05-2012 08:50 PM)AmritSahota Wrote:  Oh, is the HD graphic that terrible? Lol..... and do you think I will be able to record? And thx everyone and Dr.Pepper1885

Having integrated graphics means that the resources are shared and limited. But for BFH and recording, you're pc would handle that load. In other case, play'ng games like Starcraft2, BF3, MW3 etc. you'll need a video card, maybe a gtx590 or an HD7970
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-05-2012, 11:43 PM | Post: #16
RaBidDoG 
(25-05-2012 09:21 PM)tropicozbest Wrote:  
(23-05-2012 08:50 PM)AmritSahota Wrote:  Oh, is the HD graphic that terrible? Lol..... and do you think I will be able to record? And thx everyone and Dr.Pepper1885

Having integrated graphics means that the resources are shared and limited. But for BFH and recording, you're pc would handle that load. In other case, play'ng games like Starcraft2, BF3, MW3 etc. you'll need a video card, maybe a gtx590 or an HD7970

not with the new A8 chips.

VitalBullet Wrote:RabidDog speaks wise words.
Graphics that dont work..How to upload your dxdiag....My computer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-05-2012, 05:47 PM | Post: #17
tropicozbest
(25-05-2012 11:43 PM)RaBidDoG Wrote:  
(25-05-2012 09:21 PM)tropicozbest Wrote:  
(23-05-2012 08:50 PM)AmritSahota Wrote:  Oh, is the HD graphic that terrible? Lol..... and do you think I will be able to record? And thx everyone and Dr.Pepper1885

Having integrated graphics means that the resources are shared and limited. But for BFH and recording, you're pc would handle that load. In other case, play'ng games like Starcraft2, BF3, MW3 etc. you'll need a video card, maybe a gtx590 or an HD7970

not with the new A8 chips.

Lol. Maybe for a laptop!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply




Forum Jump:



X
Add this person to your friends list
Remove this person from your friends list
/en/ajax/checkFriendStatus
/en/ajax/friend